21.3 C
Surinam
zondag, 15 september, 2019

Word redacteur!

Redacteur gezocht (m/v)

  • Volg jij de dagelijkse Surinaamse en Nederlandse nieuwsstroom?
  • Ben jij op de hoogte van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen in Suriname en Nederland?
  • Heb jij, net als wij, een passie voor schrijven?

Als jij deze vragen met een volmondige ‘ja!’ kunt beantwoorden, dan is dit mogelijk interessant voor jou. DAGonline zoekt namelijk redacteuren en/of redactrices.

Wat is DAGonline?

DAGonline.nl is een uniek nieuwsplatform met het laatste nieuws uit Suriname en Nederland. Het idee is in 2016 geboren uit een passie voor de journalistiek, schrijven en affiniteit met Suriname.  In 2017 zag DAGonline uiteindelijk het levenslicht. DAGonline heeft de doelstelling én ambitie om een toonaangevende nieuwswebsite in Nederland te worden.

Wat ga jij doen?

Als redacteur hou jij het dagelijkse nieuws in de gaten en schrijf jij journalistieke (objectieve) artikelen. Je hebt hierin in principe vrije keuze. Je kan dus kiezen voor onderwerpen die jij leuk, interessant of boeiend vindt. Of een onderwerp waar jij veel kennis over hebt. Deze artikelen dien je in op onze website (deze draait op WordPress) en zullen vervolgens bekeken worden door de hoofdredactie. Je dient dus te beschikken over goede spelling en grammatica. Vervolgens zal jouw artikel geplaatst worden op onze website en verschillende social media kanalen. Het aantal nieuwsartikelen gaat in overleg.

Vergoeding

Dus lijkt het jou leuk om deel uit te maken van een unieke nieuwswebsite en denk jij een waardevolle bijdrage te kunnen leveren in ruil voor een (kleine) vergoeding? Dan horen wij graag van jou! Stuur een mailtje naar redactie@dagonline.nl. Stel jezelf even voor, vermeld je leeftijd en vertel ons waar jouw schrijfinteresses liggen. Voeg daarnaast minimaal drie van jouw beste schrijfwerken toe (dus stukken waar jij trots op bent). Wij zullen dan binnen 24 uur een reactie teruggeven. Tot dan!

Ook adverteren? Klik hier!